BEL NU 020-4053573

Flyjobs! De ontmoetingsplek voor luchtvaart en hospitality.

op zoek naar crew of aanmelden als kandidaat?

Recruitment Team

Laura van Dijk, oprichter Flyjobs
En tevens eigenaar van Vliegende Start welke verschillende opleidingen aanbiedt voor de reisbranche op Schiphol. O.a. voor stewardess, grondstewardess, hostess, reisleidster en reisbureaumedewerker.

Hella van den Broek, Vestigingsmanager
Hella heeft in het seizoen van 1998/1999 als stewardess gevlogen bij Air Holland. Van 2000 tot 2007 heeft ze ruime werkervaring opgedaan als grondstewardess bij KLM. Na haar carrière op Schiphol is ze in de uitzendbranche terechtgekomen als vestigingsmanager. Sinds 2013 kan ze haar werkervaring combineren als vestigingsmanager bij Flyjobs.

Aletta van Zwienen, recruiter selectieteam Flyjobs
Werkte ruim 27 jaar als Supervisor en heeft zelf de opleidingen tot grondstewardess opgezet bij Martinair. Tevens heeft Aletta ruime ervaring als recruiter en trainer.

Florentine Moonen, recruiter selectieteam Flyjobs
Vliegt al ruim 10 jaar voor de KLM en heeft ruime ervaring in recruitment en training. Werkte de afgelopen 5 jaar in het selectieteam van het Stewardess College & Flyjobs.

Walter Purvis, recruiter selectieteam Flyjobs
Heeft 10 jaar gewerkt als steward en trainer/instructeur bij Martinair en vliegt nu 3 jaar voor KLM. Sinds 2012 werkt hij in het selectieteam van Flyjobs